Word lid Bestel gratis

Collectanten

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een chronische longziekte. Mensen met astma, COPD of een zeldzame chronische longziekte. Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen chronische longziekten.

Het Longfonds is zowel een gezondheidsfonds als een patiëntenvereniging, en komt op voor de belangen van mensen met chronische longziekten. Dit gebeurt door belangenbehartiging van de leden, het geven van informatie en advies, het delen van ervaringen, het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van projecten op het gebied van preventie, verbeteren van de zorg en kwaliteit van leven.

De financiering van de activiteiten ten behoeve van onze doelgroepen vindt plaats uit middelen die geworven worden door de afdeling Fondsenwerving. Een van de belangrijkste bronnen van inkomsten is onze jaarlijkse nationale collecte die door de collecteorganisatie wordt ondersteund.

Voor de collecte van 2019 zijn wij op zoek naar:

                                                                          Collectanten

De collecte vindt plaats van 13 t/m 18 mei 2019. Als collectant kunt u zelf bepalen op welke dag u in deze week gaat collecteren. Het zal u zo’n 1,5 à 2 uur van uw tijd kosten.

Aanmelden
Wilt u ook meehelpen als collectant in de week van 13 t/m 18 mei? Meld u dan aan bij het collecteteam van het Longfonds.
Alvast bedankt!

Collecteteam van het Longfonds:
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Telefoon: (033) 434 12 87
E-mail: collecte@longfonds.nl

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.