Word lid Bestel gratis

Gezocht: moderator

Onlangs heeft het Longfonds een digitaal platform voor longklachten na corona gelanceerd.

Mensen die ziek zijn (geweest) door corona en daarvan nog steeds klachten ondervinden, kunnen met hun vragen terecht op coronalongplein.nl. Op dit digitale patiëntenplein van het Longfonds komen informatie, ontmoeting, hulp en onderzoek samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Moderator die het Coronalongplein op vrijwillige basis komt versterken met het beheren en onderhouden van het plein.

Een Moderator controleert onder meer de geplaatste berichten op het forum en past deze, indien nodig, aan, of kan reacties in het uiterste geval verwijderen.

Wij zoeken een vrijwilliger die ons team van 7 moderatoren wil versterken en hiervoor 2 dagdelen per week (in overleg) beschikbaar is.

Je wordt onderdeel van een enthousiast team die de schouders eronder zet om ons coronalongplein tot een nog groter succes te maken. Eventuele onkosten worden volgens onze vrijwilligersrichtlijnen vergoed.

Heb je interesse om mee te werken aan dit leuke en groeiende coronalongplein, mail dan s.v.p. je motivatie naar: coronalongplein@longfonds.nl

We zien jullie reacties graag tegemoet en vragen iedereen die interesse heeft te reageren! Voor vragen kun je eveneens terecht door een e-mail te sturen naar coronalongplein@longfonds.nl.